Upoznajte novog predsjednika Uprave IN2 grupe Ivana Gabrića

Prethodna godina je za IN2 grupu bila uspješna na svim poslovnim razinama, zahvaljujući našim zaposlenicima, zajedništvu, stručnosti, izvrsnosti i snazi naše grupacije. Sigurni smo da ćemo u 2023. godini ostvariti još bolje rezultate u čemu će nam svakako pomoći i novi predsjednik Uprave IN2 grupe Ivan Gabrić.

IN2 grupa ima novog predsjednika Uprave Ivana Gabrića, koji će se pridružiti Sanji Svilokos, članici Uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici Uprave za financije u upravljačkom timu grupacije.

Ivan Gabrić gotovo trideset godina radi u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest godina na upravljačkim pozicijama kompanija poput Combisa i A1 telekoma. Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište, a uvijek je bio predan razvoju stručnjaka te mladih talenata u svojim timovima.

„Iznimno se veselim dolasku u IN2 grupu, jednu od najvećih i najuspješnijih kompanija u IT sektoru Hrvatske i regije. Vjerujem da će moja pozitivna energija, visoka motiviranost za postizanjem ciljeva i otvorena dvosmjerna komunikacija biti pokretač novih poslovnih uspjeha. Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čine prije svega naši zaposlenici, točnije njih 650 u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe. Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija s našim zaposlenicima, korisnicima i tržištem u cjelini“, izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Poslovni rezultati IN2 grupe za 2022. pokazuju kontinuirani rast poslovanja grupacije. IN2 grupa gradi dugoročne odnose sa svojim korisnicima i postiže izvrsnost u pružanju usluga zahvaljujući odličnim timovima stručnjaka.

„Drago nam je što će Ivan Gabrić svojom ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe“, istaknula je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

IN2 grupa lider je u IT industriji cijele regije zahvaljujući svojem znanju, iskustvu, izvrsnosti, ali i činjenici da je dio međunarodne grupacije CSI koja je uvrštena u deset najboljih softverskih brendova u svijetu pa ima priliku dijeliti najbolje prakse i uvijek biti na izvoru novih trendova u ICT industriji.

S više od 30 godina iskustva IN2 grupa razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Grupa posluje u pet zemalja regije s više od 3000 klijenata te snažnim naglaskom na podršku kompanijama i organizacijama iz sektora gospodarstva, financija i osiguranja te zdravstva i javnog sektora. IN2 grupa, članica Juniper grupe, dio je Constellation Software Inc.

CSI je jedna od najsnažnijih globalnih ICT grupacija koja isporučuje softverska rješenja i gradi trajne odnose s klijentima diljem svijeta. CSI zapošljava više od 45.000 stručnjaka u tisuću ureda diljem svijeta te surađuje s više od 125.000 klijenata u više od 80 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru.

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.