INTEGRACIJA APLIKACIJA

Složeni i raznoliki informacijski sustavi, kakve često nalazimo na infrastrukturi korisnika, redovito zahtijevaju neki oblik međusobnog povezivanja, spajanja pojedinih dijelova koji se nalaze u sustavu. Kad se tome doda raznolikost podataka, formata dokumenata i protokola koji se koriste, jasno je da su poslovi integracije sustava možda najzahtjevniji tehnološki postupak koji traži znatno poslovno znanje i dugogodišnje iskustvo u implementaciji informatičkih tehnologija.

IN2 grupa je svoja znanja i iskustva integracije informacijskih sustava okupila u skup vlastitih integracijskih usluga, nazvanih INBiz2. Riječ je poslovno-tehnološkom sustavu koji se temelji na Microsoft BizTalk Serveru kao integracijskoj platformi.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.