RJEŠENJA ZA DIGITALIZACIJU POSLOVANJA

Implementacija digitalnih rješenja osigurava konkurentnost na današnjem tržištu. Ubrzava poslovne aktivnosti i procese, kompetencije i modele, a sve u svrhu potpunog anticipiranja i utjecaja na promjene, mogućnosti digitalnih tehnologija i njihovog utjecaja, na strateški i prioritetan način.

Digitalna transformacija poslovanja odnosi se na promjenu tradicionalnog (offline) poslovanja uvođenjem novih poslovnih modela podržanih digitalnim tehnologijama. Upotrebom suvremenih tehnologija osigurava se efikasniji rad zaposlenih, nova razina interakcije s kupcima te kvalitetniji odnos s korisnicima.

IN2 zaokruženo rješenje

Svojim klijentima omogućujemo brzi i efikasan prolazak kroz digitalnu transformaciju.

Jaka prisutnost i know-how u Core IT sustavima (ERP, CRM, GIS, Custom Development) i integracijskim platformama omogućuje nam isporuku kompletnog i zaokruženog rješenja, odnosno čini nas end-to-end partnerom za planiranje, dizajn i implementaciju.

IN2 bpm – Pročitajte detalje o rješenju na ovdje.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.