GIS RJEŠENJA

Razvoj složenih GIS sustava i izgradnja programskih rješenja prema zahtjevima korisnika.

IGEO GIS PLATFORMA

Web bazirano GIS rješenje za kreiranje i uređivanje prostornih podataka i kartografskih prikaza, te analizu, prezentaciju i razmjenu podataka.
Baza je za razvoj brojnih GIS portala koji geodetima, državnim tijelima i cjelokupnoj javnosti omogućuju jednostavan pristup velikoj količini prostornih i srodnih podataka u obliku koji je svakom jasan, strukturiran i jednostavan za pretvaranje u korisne informacije!
Interoperabilnost bazirana na Servisima i rješenje usklađeno s INSPIRE direktivom i tehnologija koja u potpunosti podržava OGC standarde.

 

Enterprise GIS transakcijski sustavi 
daju potrebnu podršku vašem poslovanju i olakšavaju digitalizaciju poslovnih procesa.

Zemljišna administracija  
Zemljišna administracija i javni sektor su područja u kojima je IGEA prisutna od samih početaka njihove informatizacije s nizom uspješno realiziranih velikih projekata što je rezultat izvrsnog poznavanja zakonodavnih okvira i poslovnih procesa u domeni katastra i zemljišne knjige.

Upravljanje predmetima  
Softverska rješenja iz domene upravljanja predmetima su bazirana na vlastitoj CMP platformi i prilagođavana zahtjevima projekta i korisnika uvažavajući zakonske okvire, specifičnosti, dimenzije, potrebna povezivanja s drugim sustavima te rješenjima koja mogu uključivati više integriranih proizvoda drugih proizvođača.

Upravljanje imovinom 
Informacijski sustav za evidenciju imovine predstavlja kompletno rješenje za upravljanje imovinom – od evidencije osnovnih informacija o pojedinim nekretninama, definiranja korištenja nekretnine, do prikaza nekretnina na raznim prostornim podlogama u GIS pregledniku.

Saznajte više o uslugama i rješenjima tvrtke IGEA

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.