ERP RJEŠENJA

IN2Opus*ERP je integralno IT rješenje za upravljanje poslovnim procesima nabave, veleprodaje i distribucije, maloprodaje, skladišta, financija i računovodstva, te ljudskih resursa.

Rješenje omogućava potpun pregled poslovanja, brz i jednostavan pristup podacima, digitalizaciju poslovnih procesa i jednostavnu integraciju s ostalim sustavima.

Sustav je modularan, prilagodljiv i skalabilan, a najnovija verzija sustava omogućava i responsive dizajn koji pruža mogućnost prikaza sadržaja na različitim uređajima (desktop/tablet/mobitel).

Iza IN2Opus*ERP sustava stoji više od 30 godina razvoja i nadogradnji, kontinuiranog unaprjeđenja, ekspertnih znanja sustava i iskustva u poznavanju poslovnih procesa, osluškivanje zahtjeva korisnika i praćenje tržišta.

IN2Opus*ERP je implementiran u različitim industrijama – od farmaceutske industrije, trgovačkih tvrtki, tvrtki koje se bave proizvodnjom i prodajom namještaja, telekoma, tiskarske industrije do bankarske industrije.

Odlikuje ga i otvorenost prema drugim sustavima. Razvijeni integracijski alati omogućavaju povezivanje s vanjskim sustavima kao što su automatizirana skladišta, aplikacije za mobilnu prodaju, webshop te niz drugih.

Rješenje je bazirano na Oracle tehnologiji i kod različitih korisnika je implementirano na različitim verzijama Oracle baza i verzijama Oracle razvojnih alata, a nova i tehnološki naprednija verzija proizvoda izrađena je u Oracle APEX tehnologiji.

  • Potpun pregled poslovanja: U svakom trenutku su vam dostupni podaci svih segmenata poslovanja.
  • Intuitivno korištenje sustava, jednostavno i brzo uhodavanje novih korisnika
  • Brz i jednostavan pristup podacima u svim potrebnim formatima: izvještaji u *.XLS formatu na jedan klik


IN2Opus*ERP brošura

Implementacija standardnih poslovnih rješenja

Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central

Što je Dynamics 365 BC?

U pitanju je najnovije softversko ERP rješenje firme Microsoft. U pitanju je fleksibilno i sveobuhvatno poslovno-IT rješenje (integrirani poslovno-informacijski sustav) za evidenciju, praćenje i kontrolu procesa kompanija. Sustav objedinjuje sve poslovne funkcije (financija i računovodstva, prodaje, nabavke, projekata, skladišta i zaliha, proizvodnje, servisa) u jedinstvenu IT platformu i pruža visok stepen automatizacije, standardizacije, fleksibilnosti i unapređenja poslovnih procesa.

Kome je sustav namijenjen?

Sustav je namijenjen svakoj firmi koja želi da digitalizira svoje poslovanje, što praktično znači da će svoje poslovne procese, operativne aktivnosti, planiranje, upravljanje i kontrolu sprovoditi kroz jedan integrirani IT sustav. Kao pripadnik grupe ERP softvera, sustav posjeduje široku lepezu naprednih funkcionalnosti, koje se odnose na planiranje, prijedloge sustava, budžetiranje, projekcije i izvještavanje. Suština implementacije ERP sistema trebalo bi da bude u implementiraju i korištenju ovih naprednih opcija, u što većoj mjeri.

Zašto izabrati baš ovaj sustav?

Standardno svjetsko rješenje, 250.000 + klijenata u svetu, široka lepeza partnera širom sveta, standardizacija i usvajanje najbolje svjetske praske. Iza ovog rješenja stoji Microsoft. Sustav je napravljen od strane korporacije koja je svjetski simbol za softver i koja je u isti inkorporirala znanje i iskustvo stotine hiljada firmi kroz svojih 30 godina rada sa ERP sustavima.

Lokaliziran i preveden: Sustav smo u potpunosti prilagodili lokalnim propisima. U okviru IN2, imamo lokalizacije za Hrvatsku, Srbiju, BIH i Sloveniju.

Znanje i iskustvo IN2: Više do 10 godina implementiramo ovaj softver širom regije. Široka lepeza klijenata i izvanredan odnos sa korisnicima garancija su da ćemo uspješno završiti svaki projekat.


Industrije sa kojima imamo najviše iskustva: https://in2.rs/industrije/
Reference: https://in2.rs/reference/
Priče klijenata o iskustvu sa IN2: https://in2.rs/price-klijenata/
Rekli su o saradnji sa nama: https://in2.rs/rekli-su-o-nama/

SVAM PLUS, članica IN2 grupe, je informatička tvrtka koja je razvila vodeće hrvatsko ERP softversko rješenje za proizvodne i projektno orijentirane tvrtke – OperaOpus.

Visokoparametrizirani poslovni informacijski sustav OperaOpus ERP osigurava operativni i financijski kontroling nad poslovanjem poduzeća integrirajući sve poslovne procese u jednu cjelinu, a namijenjen je srednjim i većim poduzećima.

Tvrtka je osnovana 1995. godine u Zagrebu. Koristeći ranije stečena iskustva na području aplikativnog softvera, grupa osnivača započinje s razvojem vlastitih aplikativnih rješenja. 1997. godine implementirani su prvi dijelovi danas najznačajnijeg proizvoda tvrtke – informacijskog sustava OperaOpus. Stalnim praćenjem najnovijih informatičkih dostignuća, tvrtka se profilirala u modernu inženjering tvrtku koja nudi visoko parametrizirani sustav i konzultantske usluge u upravljanju poslovnim procesima.

Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, implementacija i održavanje vlastitog poslovnog informacijskog sustava OperaOpus. Pružamo usluge projektiranja i prilagodbe informacijskog sustava poslovnim procesima, konzultantske usluge u sistematizaciji podataka, konzultantske usluge na uobličavanju poslovnih analiza i definiranju transparentnog računovodstva, konzultantske usluge iz područja kontrolinga, te klijentima osiguravamo permanentne prilagodbe.

www.svamplus.hr

Izdvojene reference

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.