Najvažnija djelatnost IN2 grupe je implementacija vlastitih rješenja u informacijske sustave kod brojnih korisnika. Tvrtka ima dugogodišnje iskustvo u tome, a sva svoja rješenja može prilagoditi gotovo svakom posebnom zahtjevu korisnika i to do razine da se može reći da se efikasnost tih rješenja može mjeriti sa sustavima projektiranim po mjeri korisnika.

 

Vlastiti proizvodi koje IN2 implementira u ovakvim projektima su:

 • Anivet2 – aplikacija namijenjena liječnicima veterinarske medicine u ambulantama za male i velike životinje. Više o Anivet2
 • BioNet LIS – rješenje za podršku rada medicinsko-biokemijskih laboratorija. Više o BioNET LIS
 • BIS – složeni modularni bolnički informacijski sustav dizajniran za upravljanje medicinskim (kliničkim), administrativnim i financijskim aspektima bolnice Više
 • eQMS::DNA –  softversko rješenje za održavanje i pretragu baze humanih DNK profila Više o eQMS::DNA
 • IBIS – Integralni Bolnički Informacijski Sustav, cjelovito rješenje za informatizaciju rada bolnice koje pruža podršku svim aspektima bolničkog poslovanja. Više o IBIS
 • INabava2 – aplikativno rješenje za podršku središnjoj nabavi u velikim tvrtkama i organizacijama. Više
 • INasset2 – aplikacija za podršku u uspostavljanju integrirane baze podataka nekretnina i pokretnina u vlasništvu naručitelja.
 • INkom2 – rješenje namijenjeno za podršku poslovanju komunalnih poduzeća s periodičnim fakturiranjem.
 • INsurance2 – rješenje za podršku radu osiguravajućih društava. INsurance2 je prvi vlastiti proizvod IN2 grupe, koji je prvi put plasiran na tržišta 1997. godine.
 • INvest2 – kompletno rješenje za upravljanje financijskom imovinom i rizicima. Više
 • IN2bpm – IN2 Business Proces Management jednostavan je i moderan alat za digitalizaciju poslovanja. Više o IN2_BPM
 • IN2hr – Aplikativno rješenje za podršku upravljanja ljudskim resursima Više o IN2hr
 • IN2maloprodaja – jedinstveno rješenje za podršku maloprodajnom poslovanju. Više o IN2maloprodaja
 • IN2opus*erp – je cjelovito rješenje za upravljanje poslovnim procesima nabave, veleprodaje i distribucije, maloprodaje, skladišta, financija i računovodstva i ljudskim resursima. Više o IN2opus*erp
 • IN2standby – rješenje za Oracle Standby bazu koje osigurava visoku raspoloživost, zaštitu podataka i oporavak od havarije informacijskog sustava.
 • IN2 TMA – rješenje za upravljanje marketinškim budžetima i aktivnostima u prodaji. Vrlo pogodno za FCMG vertikalu.
 • mVizita – mobilni sustav namijenjen svakodnevnom radu sestara i liječnika. Više o mVizita

30 godina s vama

„Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.”

30+

30 godina s vama

„Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.”

Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe

Glavna platforma IN2 grupe primarno namijenjena informatizaciji bolnica je Integrirani Bolnički Informacijski Sustav – IBIS. Kao cjelovito rješenje podržava sve ključne bolničke procese (medicinske, administrativne i financijske – od prijema do otpusta, od nabave lijekova i medicinskog materijala do primjene na pacijentu, od zapošljavanje liječnika do obračuna plaće, od tjednih kolegija do strateškog upravljanja bolnicom). Sustav je prilagođen i za potrebe domova zdravlja. IBIS svojom inovativnom kombinacijom softvera, usluga i tehnologije obuhvaća aplikacije za upravljanje podacima pacijenata, aplikacije za podršku u liječenju, aplikacije za praćenje poslovanja bolnice te aplikacije za podršku u odlučivanju i upravljanju bolnicom. 

Više informacija o IBISu možete pronaći u brošuri

Osnovne cjeline IBIS sustava, koje su međusobno potpuno integrirane, ali mogu funkcionirati i samostalno su:

BIS (Bolnički Informacijski Sustav) – sustav namijenjen podršci poliklinike, stacionara i dnevne bolnice u segmentu dijagnostike, liječenja i njege pacijenata te fakturiranja pruženih usluga. Osim centralnog EHR-a, sastavni dio BIS-a su i razni specijalističkih moduli (npr. operacijske sale, transfuzija, fizikalna medicina, ginekologija, bolnička prehrana, sestrinska dokumentacija, smjernice upućivanja, i niz drugih). Sa svojim najnovijim mobilnim dodatkom (mVizita) osigurava 24/7 dostupnost podataka o pacijentima bez obzira na lokaciju liječnika, te evidenciju postupaka uz krevet pacijenta. Dio BIS-a je i OHBP modul uz pomoć kojeg se povećava učinkovitost i brzina obrade pacijenata na objedinjenom hitnom bolničkom prijemu. BIS posjeduje sve integracijske komponente na CEZIH sustave, kao i HL7 konektore prema različitim RIS, PACS i LIS sustavima.

Više informacija o BIS-u možete pronaći u brošuri 

PIS (Poslovni Informacijski Sustav) – sustav za podršku administrativno financijskim procesima u zdravstvenim ustanovama poput nabave, ljekarne, skladišta, financija i računovodstva, kontrolinga itd. IN2 grupa nudi nekoliko različitih PIS sustava namijenjenih zdravstvenim ustanovama različite veličine i složenosti.

HR (Human Resources) – sustav za upravljanje ljudskim resursima. Podržava procese evidencije radnog vremena, kadrovske evidencije te obračuna plaća. Generira sve podatke potrebne za nacionalni COP sustav.

BI – (Bussiness Intelligence) – sustav za praćenje pokazatelja poslovanja bolnice namijenjen srednjem i višem managementu te službi kontrolinga. Crpi podatke iz BIS, PIS i HR sustava i prilagođava ih za razne analize.

*Više informacija o IBISu i ostalim IN2 rješenjima iz područja zdravstva možete pronaći u brošurama.

Green Cube

Integrirani bolnički informacijski sustav nove generacije, a koji se u potpunosti zasniva na Microsoft tehnologijama te, zajedno s Microsoft poslovnim rješenjima, u potpunosti pokriva sve bolničke procese u malim, srednjim, ali i velikim bolničkim ustanovama bilo na klasičnoj hardverskoj arhitekturi ili u cloudu. Jedinstveno rješenje za bolnice koje obuhvaća sve, od osnovnih funkcionalnosti takvog sustava do naprednih funkcionalnosti, često karakteristične za specijalističke ili dodatne module

Program osposobljavanja za implementaciju i održavanje

Program BIS certifikacije osmišljen je s ciljem edukacije i osiguranja kompetencija osoba na poslovima implementacije i održavanja IN2 BIS sustava. Program je idealan za sve partnere kao i djelatnike zdravstvenih ustanova koji žele usvojiti znanje potrebno za održavanje BIS sustava te samostalno administriranje i implementacije novih funkcionalnosti i verzija BIS sustava. Za uspješno svladavanje programa potrebno je završiti tečaj za pojedine module koji organizira IN2 d.o.o. 

Program certifikacije za BIS administratora sastoji se od slijedećih modula :

 • Fakturiranje (40h)
 • Naručivanje (40h)
 • Matični podaci (40h)
 • Integracije sa vanjskim sustavima (40h)
 • Izvještajni sustav i Akreditacija (40h)
 • Medicinska dokumentacija (20h)
 • Sestrinska dokumentacija (20h)

 

Tečajevi se održavaju u prostorijama IN2 d.o.o. – ured Pula, Trg I istarske brigade 10, 52100 Pula. Završetkom pojedinih modula polaznik dobije potvrdu koja potvrđuje svladavanje tematske cjeline (modula). Uspješnim završetkom i polaganjem svih sedam (7) navedenih modula polaznik stječe status „Ovlašteni BIS administrator“, za što se izdaje certifikat.

Tečaj se održava po upitu polaznika kada se za tečaj prijavi najmanje pet (5) polaznika, a organizirat će se u uzastopne radne dane od dogovorenog početka tečaja u radno vrijeme (od 8:00 – 16:00 sati). Cijena jednog tečaja od 40h je 19.800 kn, a tečaja od 20h 9.900 kn po polazniku. Uključuje pohađanje tečaja, polaganje ispita i izdavanje certifikata. Prijava polaznika za tečaj obavlja se slanjem prijave na e-mail adresu: in2@in2.hr, nakon čega će kandidatima e-mailom biti dostavljene potrebne informacije.

30 godina uspješno razvijamo
softver za niz industrijskih vertikala.

O NAMA

30+

Više od 2500 zadovoljnih klijenata

ŠTO RADIMO

2500+

Preko 400 stručnih i
visokoobrazovanih zaposlenika

KARIJERE

650+

10 članica IN2 grupe u
5 zemalja regije

ČLANICE GRUPE

10

Razvijamo softver i složene IT sustave prilagođene vašem poslovanju i vašim poslovnim ciljevima. Softver koji vaš posao čini jednostavnijim i efikasnijim.