VIJESTI

02. 10. 2018.

FUTURE TENSE: Konferencija o budućnosti okupila svjetski priznate futurologe i čelnike vodećih kompanija

Jučer su u zagrebačkoj Laubi četiri poznata futurologa iznijela svoja predviđanja budućnosti, a raspravi o primjeni futuroloških predviđanja u današnjem poslovanju na CEO future panelu pridružili su se predsjednici uprava: Jiří Dvorjančanský; A1 Hrvatska, Mario Žižek; Addiko Bank, Katarina Šiber Makar; IN2, Dražen Mavrić; Nova TV i Tihomir Adam; Zvijezda.

Saznaj više
News image
26. 09. 2018.

Javno predstavljeni ključni rezultati Projekta Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Partnera Instrumenata za povezivanje Europe (CEF) - eRačun za tijela javne vlasti RH

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, kao CEF Telekom koordinator i koordinator projekta, 18 rujna 2018 u organiziralo je javno predstavljanje ključnih rezultata CEF projekta „eINVOICING for Croatian Public Authorities“ (eICPA) CEF Action No: 2016-HR-IA-0090.

Saznaj više
News image
07. 09. 2018.

Od rujna izrada geodetskih elaborata u potpunosti digitalizirana

SDGE, rješenje koje će geodetskim izvoditeljima pojednostaviti i ubrzati postupak provedbe digitalnih geodetskih elaborata, predstavljeno je danas u prostorima Državne geodetske uprave.

Saznaj više
News image
07. 09. 2018.

Završen projekt razvoja informatičke infrastrukture s ciljem pružanja učinkovitijih usluga u sustavu socijalne sigurnosti

Završetak projekta „Razvoj IT infrastrukture kao dio jačanja administrativnih kapaciteta i jačanje institucija za implementaciju regulativa u sustavu socijalne sigurnosti“, predstavljen je danas na svečanosti održanoj u prostorijama tvrtke IN2.

Saznaj više
News image
31. 08. 2018.

Novi projekt za Državnu geodetsku upravu

Ugovor za projekt „Razvoj aplikativnog rješenja i implementacije informacijskog sustava katastra infrastrukture (HR-KI) i jedinstvene informacijske točke (JIT)“ potpisan je danas u prostorima Državne geodetske uprave (DGU). Naručitelj projekta je DGU, a na javnom natječaju za nositelja projekta odabran je konzorcij IGEA d.o.o. (članica IN2 grupe) i Ericsson Nikola Tesla d.d.

Saznaj više
News image