VIJESTI

04. 09. 2019.

IGEA ponovila sudjelovanje na FOSS4G konferenciji

Članica IN2 grupe, IGEA, sudjelovala je na konferenciji FOSS4G koja se ove godine krajem kolovoza održala u Bukureštu. Ovaj značajan događaj namijenjen je GIS zajednici koja svoja rješenja razvija kroz otvoreni kod (open source), čime se IGEA već dulji niz godina intenzivno bavi.

Saznaj više
News image
29. 08. 2019.

IGEA s partnerima radi na digitalizaciji sustava državne granice

Krajem kolovoza IGEA i partneri Geo Grupa i CADCOM potpisali su ugovor s Državnom geodetskom upravom na uspostavljanju geoinformacijskog sustava državne granice RH. Čak 85 posto vrijednosti projekta Geoinformacijski sustav državne granice Republike Hrvatske, čiji je uspostava tog sustava dio, sufinancira Europski fond za regionalni razvoj. 

Saznaj više
News image
27. 08. 2019.

Intervju sa (BestIN2) zaposlenikom

BestIN2 interni je program prepoznavanja pojedinaca i/ili timova za poseban doprinos kompaniji i kolegama. Svaki kvartal ističu se oni koji IN2 timu doprinose svojim raznolikim snagama – i to prema nominacijama IN2ovaca. Svaki IN2ovac pozvan je nominirati koleg(ic)u ili tim za koje smatra da bi trebali dobiti nagradu za zaposlenika ili tim kvartala.

Saznaj više
News image
30. 07. 2019.

Na putu do prvog potpuno digitaliziranog grada u Hrvatskoj

Digitalizaciju stotinjak poslovnih procesa gradske uprave Grad Bjelovar provodi u suradnji s IN2.

Saznaj više
News image
29. 07. 2019.

Završene četverodnevne Java radionice u IN2

Nakon završetka ljetnih ispitnih rokova desetak studenata različitih fakulteta (FER, FOI, PMF, GEOF) sudjelovalo je na četverodnevnoj edukaciji stjecanja vještina programiranja u Javi održane u prostorima IN2 u Zagrebu. Radionicu su vodili naši softverski inženjeri Mladen i Sven. Uz stjecanje novih znanja imali su priliku družiti se u poticajnoj i ugodnoj atmosferi i upoznati naše kolege koji svoja prva radna iskustva stječu unutar IN2 grupe.

Saznaj više
News image