VIJESTI

30. 07. 2019.

Na putu do prvog potpuno digitaliziranog grada u Hrvatskoj

Digitalizaciju stotinjak poslovnih procesa gradske uprave Grad Bjelovar provodi u suradnji s IN2.

Saznaj više
News image
29. 07. 2019.

Završene četverodnevne Java radionice u IN2

Nakon završetka ljetnih ispitnih rokova desetak studenata različitih fakulteta (FER, FOI, PMF, GEOF) sudjelovalo je na četverodnevnoj edukaciji stjecanja vještina programiranja u Javi održane u prostorima IN2 u Zagrebu. Radionicu su vodili naši softverski inženjeri Mladen i Sven. Uz stjecanje novih znanja imali su priliku družiti se u poticajnoj i ugodnoj atmosferi i upoznati naše kolege koji svoja prva radna iskustva stječu unutar IN2 grupe.

Saznaj više
News image
08. 07. 2019.

Sudjelovali smo u projektu kreiranja najveće i najažurnije baze poslovnih informacija info.BIZ

Financijska agencija (Fina) nedavno je pokrenula novu uslugu – servis info.BIZ – poslovnu tražilicu i poslovno informacijski sustav. Projekt razvoja i isporuke programskog rješenja partnerski su izvele tvrtke IN2 i Insite.

Saznaj više
News image
14. 06. 2019.

BIS dani 2019

BIS dani 2019, deveta konferencija za korisnike IN2 Bolničkog informacijskog sustava (BIS), održana je u Termama Tuhelj 6. i 7. lipnja ove godine. Na konferenciji je sudjelovalo preko 150 BIS korisnika iz 45 hrvatskih bolnica.

Saznaj više
News image
14. 06. 2019.

Digitalizacija gradova kroz suradnju s organizacijama civilnoga društva

IN2 sudjelovao na drugoj cITy UPGRADE konferenciji u organizaciji Udruge gradova. Događanje je to koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću.

Saznaj više
News image