VIJESTI

09. 12. 2019.

IS Okolje: IN2 platforma kao temelj informacijskog sustava za zaštitu okoliša i prirode Slovenije

IN2 grupa implementirala je novi nacionalni informacijski sustav za centralno upravljanje podacima o okolišu IS Okolje 1.1 za Agenciju za okoliš Republike Slovenije (Agencija RS za okolje). Ova platforma omogućuje digitalizaciju postupaka izdavanja okolišnih dozvola IED i SEVESO te je temelj za sve buduće nadogradnje nacionalnog informacijskog sustava za zaštitu okoliša i prirode u toj zemlji.

Saznaj više
News image
15. 11. 2019.

Portal GeoHrvatska: Sada svatko može lako pronaći, razumjeti i koristiti prostorne podatke

U sklopu Dana infrastruktura prostornih podataka svečano je predstavljen portal GeoHrvatska na kojem je u suradnji s Državnom geodetskom upravom radio stručni GIS tim tvrtke IGEA, članice IN2 grupe.

Saznaj više
News image
14. 11. 2019.

Vrijedan doprinos IN2 projektu uspostave središnjeg registra cijepljenja

Sektor zdravstva IN2 sudjeluje u projektu hrvatskog središnjeg registra imunizacije.

Saznaj više
News image
06. 11. 2019.

IGEA dobila certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Članica IN2 grupe specijalizirana za razvoj i implementaciju prostornih informacijskih sustava prva je tvrtka u Varaždinskoj županiji koja je dobila oznaku „Tvrtka prijatelj zdravlja“.

Saznaj više
News image
18. 10. 2019.

IN2 Poligon zdravlja: promicanje zdravog života na radnom mjestu

IN2 je za svoje zaposlenike organizirao Poligon zdravlja, jednodnevnu javnozdravstvenu akciju usmjerenu na stvaranje zdravih navika i promicanje zdravlja na radnom mjestu. 

Saznaj više
News image
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.