27. 04. 2020.

Sava Plan - mirovine na dlanu

Sektor financija IN2 grupe je za Sava Penzisko razvio aplikaciju koja ulagateljima mirovinskih fondova omogućuje mobilnu analitiku, administraciju i notifikacijski sustav sukladno tehnološkim best-practice standardima.

Svi smo svjesni koliko je poslovanje u doba korone izazovno, pogotovo organizacija, koordinacija i napor koji je potreban da bi se održala business as usual razina. Zato smo posebno ponosni što je, s početkom travnja i koroni unatoč, na Apple Store isporučena mobilna aplikacija Sava Plan, nakon što je koji tjedan ranije ista aplikacija stavljena i na Google Play. Time je u cijelosti završen projekt za klijenta Sava Penzisko, koji upravlja mirovinskim fondovima u Sjevernoj Makedoniji – drugim riječima, business as usual. 

Aplikaciju Sava Plan razvio je IN2 Sektor financija. Rješenje, između ostalog, korisnicima omogućuje:

  • detaljan pregled stanja i transakcija za obavezni i dobrovoljni fond te generiranje odgovarajućih izvještaja
  • mogućnost promjene osobnih podataka uz dvostruku verifikaciju korisnika (e-mailom ili SMS-om)
  • primanje notifikacija o novostima te o uspješno obavljenim uplatama.

U nekoliko tjedana od puštanja aplikacije u produkciju, instaliralo ju je i koristi nekoliko tisuća korisnika od kojih stiže iznimno pozitivan feedback. Osim zadovoljstva krajnjih korisnika, bitno je spomenuti i zadovoljstvo klijenta, društva Sava Penzisko, za koje je čitav projekt odrađen u relativno kratkom roku i finaliziran iz "kućnih ureda", pri čemu se i dalje uspjela održati razina kvalitete svojstvena IN2 produktima.

Ovakvi projekti digitalizacije poslovanja stvaraju pozitivni doprinos borbi protiv korone, u smislu podrške remote poslovanju i minimizacije potrebe za fizičkom interakcijom.

Sve pohvale našim timovima iz Skopja i Zagreba.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.