13. 12. 2012.

Fiskalizacija dovela nove klijente u IN2

Obveza prilagođavanja poslovanja fiskalizaciji, koja za velike i srednje tvrtke mora biti završena do kraja godine, rezultirala je angažmanom IN2 kod postojećih i novih klijenata.

Trenutno su u tijeku izmjene na postojećim softverskim rješenjima i implementacija novih, kako bi se poslovanje tih tvrtki uskladilo sa Zakonom o fiskalizaciji, odnosno poštivala nova procedura koja između ostalog uključuje nove elemente na računu poput jedinstvenog broja koji će putem Internet veze dobivati iz porezne uprave.

Među postojećim klijentima koji su angažirali IN2 u svrhu prilagodbe rješenja fiskalizaciji vrijedi izdvojiti Hrvatski Telekom, Narodne novine, INA, Stanić, i neke članice Atlantic grupe, dok su među novim referencama tvrtke JYSK i Techno Market.

Produkcija fiskalnog modula u pilot trgovini JYSK-a napravljena je danas, a rollout u preostalih 27 slijedi. IN2-ove reference na tom području.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.