15. 09. 2022.

LIS dani 2022: LIS tim na usluzi korisnicima laboratorijskog informacijskog sustava

Konferencija „LIS dani“ korisnicima IN2 laboratorijskog informacijskog sustava donosi novosti iz informatike u zdravstvu, prezentaciju nove verzije i funkcionalnosti LIS-a, gostujuća predavanja te neizostavnu razmjenu iskustva i priliku za sudjelovanje u razvoju proizvoda.

LIS dani su ove godine okupili više od 60 korisnika LIS-a iz preko 40 različitih zdravstvenih ustanova unutar i izvan Republike Hrvatske. Zdravstveni djelatnici laboratorija domova zdravlja, bolnica, KBC-ova i privatnih poliklinika u dva konferencijska dana imaju priliku vidjeti kako LIS odgovara na izazove laboratorija, čuti novosti u razvoju LIS-a i informatike u zdravstvu općenito.

IN2 LIS tim je ove godine dodatan naglasak stavio na organizaciju, edukaciju i rast tima, a sve u svrhu što kvalitetnijeg cjelovitog rješenja i usluge korisnicima. U skladu s navedenim je i jučerašnje otvaranje LIS dana počelo radionicama za korisnike čija je primarna svrha davanje odgovora na pitanja sudionika, slušanje feedbacka korisnika i razmjena iskustva. Nakon toga je uslijedio raznolik program za korisnike u kombinaciji IN2 stručnjaka i gostujućih predavača.

Hvala svima koji su sudjelovali na ovoj 12. konferenciji za korisnike LIS sustava, postavljali zanimljiva pitanja i davali korisne odgovore, otvarali važne teme za diskusiju, dijelili znanje, iskustva i best practice sa svima uključenima.Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.