15. 09. 2022.

Dvanaesti BIS dani okupili više od sto korisnika našeg bolničkog informacijskog sustava

BIS dani, konferencija za korisnike IN2 Bolničkog informacijskog sustava (BIS), održava se u Termama Tuhelj 15. i 16. rujna ove godine.

Tradicija organiziranja konferencije BIS dani dvanaestu godinu za redom temelje nalazi u izrazito korisnoj razmjeni informacija i dijeljenju znanja IN2 stručnjaka i korisnika BIS sustava. Ovogodišnja konferencija nije iznimka.

Preko 100 korisnika BIS-a iz više od 40 bolnica danas ima priliku čuti detalje o novostima u BIS sustavu i pojedinim modulima koji će bolnicama pomoći u svakodnevnim aktivnostima. Razgovara se o aktualnostima u zdravstvu, smjeru kretanja razvoja BIS-a i otvaraju se teme koje služe detekciji područja gdje korisnicima treba najveća podrška. Organizirano prikupljanje feedbacka i inputa korisnika u sklopu programa konferencije dio je strategije uključivanja korisnika u planove za budući razvoj sustava kojom se osigurava da bolnički informacijski sustav bude maksimalno adekvatna podrška radu bolnica.  


Od izdvojenih tema u bloku BIS IN2 the Future naglasak je na implementaciji iDoctora u ustanovama. Na Novim modulima priča se najviše o mViziti, modulu za citologiju i izvještajnom sustavu, a nakon malo opuštanja uz Biskoteku, nastavit će se s razgovorom o modulu za evidenciju testiranja kao i portalu za pacijente.

Organizatori nakon prvog radnog dana u svom programu imaju uvijek spremnu ekipu za dobru zabavu i druženje u večernjim satima, jer naši BIS dani moraju opravdati svoj glas najboljih BIS večeri 😊

U petak, 16. rujna očekuju nas teme Registar lijekova, Informatizacija onkologije i eKarton uz zanimljiva gostujuća predavanja Ministarstva zdravstva i HZZO-a.

Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.