NEWS

15. 06. 2022.

Slave 30 godina postojanja. Od domaće tvrtke postali su multinacionalna i vodeća IT kompanija zaslužna za digitalizaciju Hrvatske. Upoznajte IN2 grupu

U cijelosti prenosimo članak medija Večernji list o rastu IN2 grupe.

See more
News image
06. 06. 2022.

FINBG2022: Onkologija kao predvodnik strukturiranog korištenja podataka

IN2 grupa sudjelovala je na Future is now, 15. Konferenciji digitalne medicine u Beogradu, s predavanjem Onkologija kao predvodnik strukturiranog korištenja podataka. 

See more
News image
25. 05. 2022.

IN2 Operations Week: Kako postići bolje razumijevanje timova različitih odjela u IT kompaniji

Jeste li se ikad našli u debati „naše-vaše“ u projektima u kojima su uključeni timovi različitih odjela? Postoji li baš uvijek svjesnost o potrebama i procesima „onog drugog“ tima te potpuno međusobno razumijevanje?

See more
News image
24. 05. 2022.

Jedna od najvećih hrvatskih IT tvrtki slavi 30. rođendan: ‘Rastemo kroz nove projekte, a najviše kroz naše ljude‘

U cijelosti prenosimo članak medija Jutarnjeg lista o rastu IN2 grupe kroz nove projekte s posebnim osvrtom na ljude u IN2 grupi koji su to pomogli ostvariti. 

See more
News image
12. 05. 2022.

Ova domaća IT tvrtka već je 30 godina ispred svog vremena. Digitalizirali su zdravstvo i pravosuđe. I idu dalje

U cijelosti prenosimo članak medija Telegram.hr o naših 30 godina zajedništva, strasti prema svemu što radimo, odgovornosti koju prihvaćamo i raznolikostima koje potičemo!

See more
News image
Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.